ERBJUDANDE: SOMMARBUFFÈ

Boka vårt cateringerbjudande (maj – juni 2024). 

Sommarbuffé – 325kr / person
Dubbelmarinerad fläskfilé
Teriyakimarinerat kycklinglår
Grön potatissallad på cidervinägersenap och örter
Marinerad champinjoner
Ceasersallad på västerbottenost
Marinerade oliver & fetaost
Aioli & bearnaise
Bröd & smör

Efterrätt: Chokladbrownie med färskostswirl, vispgrädde & bärkompott

Boka

VÅRA MATPÅSAR 

Njut av lokalproducerad, hållbar mat på hemmaplan för att fira särskilda högtider! Våra påsar görs i begränsat antal. Förbokas genom att maila info@foodmaker.se.

MIDSOMMARPÅSE

Meny – 320kr / person. Hämtas 20-21/6 (se nedan).

  • Silltårta på kavring, med dill, hackad gräslök och rödlök.
  • Sous-videad hängmörad,  norrbottninsk entrecoté av högsta kvalitet, grillspett med grönsaker. Serveras med bakad potatis, cheddarost, bacon, salladslök och bearnaise.
  • Jordgubstartelett med lemoncurd och färska jordgubbar.

Hämtning: Matpåsarna hämtas hos oss på Foodmaker på Smultronstigen 4B, 96148 Boden.

Midsommarpåse: torsdag 20/6 mellan klockan 14 – 17 hos Foodmaker på Smultronstigen 4B, 96148 Boden alternativt på Peetgården på midsommarafton mellan kl 12 – 15.

Boka

CATERING TILL ALLA TILLFÄLLEN

Mat som är bra för magen, och även gör gott för jorden. Foodmaker erbjuder catering för konferens, fest och bröllop. 

Med egna mathantverkare, storkök samt ett starkt driv att göra gott för människa och jord genom mat kan vi erbjuda hållbar och nytänkande catering av absolut högsta klass som är skräddarsytt efter era behov.

Från rensouvas och rårakor med löjrom till isfiskad fjällröding och dillstuvad potatis. Vi skapar mat för både små och stora tillfällen som lämnar få oberörda.

Kontakta oss på info@foodmaker.se för att skräddarsy ett koncept för ditt event, fest eller tillställning.

Kontakta oss

VÅRT LÖFTE – VÅR MATFILOSOFI

Vi tror på att följa säsongerna, att använda lokalproducerade råvaror så långt det går och att förena traditionell matlagning med en modern tvist. Att vara självförsörjande i lokalsamhället är en vision vi håller fast vid, och där vi ser en möjlighet att påverka utvecklingen i en positiv riktning. Från att handla från lokala bönder till att experimentera med egen matproduktion i närområdet.

För varje bokning anpassar vi maten efter era önskemål. Vare sig det är frukost, lunch, fika eller middag vill vi leverera något unikt och genuint. Vi har två kockar som jobbar efter vår matfilosofi.

Läs mer

OM FOODMAKER

Med bas i Boden erbjuder vi catering, matlådor och matupplevelser. Med två skickliga mathantverkare vid rodret lagar vi mat med omsorg efter säsong och med lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt.

OM OSS