CATERING TILL ALLA TILLFÄLLEN

Mat som är bra för magen, och även gör gott för jorden. Foodmaker erbjuder catering för konferens, fest och bröllop. 

Med egna mathantverkare, storkök samt ett starkt driv att göra gott för människa och jord genom mat kan vi erbjuda hållbar och nytänkande catering av absolut högsta klass som är skräddarsytt efter era behov.

Från rensouvas och rårakor med löjrom till isfiskad fjällröding och dillstuvad potatis. Vi skapar mat för både små och stora tillfällen som lämnar få oberörda.

Kontakta oss på info@foodmaker.se för att skräddarsy ett koncept med catering för ditt event, fest eller tillställning.

Se även vårt utbud av matlådor >>

Kontakta oss

CATERINGMENYER

Catering – Förrätter:

  • Vitlöksbröd på ciabatta med gräslök med Västerbottensost & aioli: 75 kr
  • Toast Skagen på levainbröd: 125 kr
  • Norrländsk varmrökt röding med dill och gräslöksemulsion, syrad fänkål och rödlök samt rotsakschips: 165 kr
  • Torkat renkött – salviacrème – picklad shiitake – krasse – granskottsbröd eller Samisk glödkaka: från 165 kr

Catering -Varmrätter:

  • Nattbakad svensk karré med skysås, varma grönsaker, potatisgratäng, sallad, bröd & smör: 155 kr
  • Örtbakad regnbåge från Jävre med rostade primörer – örtcremé – fänkålssallad – sallad – bröd & smör: 235 kr
  • Flankstek med rödvinssky – potatisgratäng – rostade grönsaker – bearnaise  – sallad – bröd & smör: 235 kr
  • Grillat norrländskt ren innanlår – palsternackspuré – eldade morötter – svartvinbärssky – salviacréme – grönkålschips: 485 kr
  • Grillad lokalproducerad oxfilé – pommes Anna – bakad tomat & lök – rödvinssås – dragonemulsion: 485 kr
  • Sotad norrländsk röding (eller veckans fångst) – vitvinssås – mandelpotatispuré med gräslök & Västerbottensost – syrade grönsaker: mellan 395-485 kr

Catering – Efterrätter:

  • Hjortronsoppa med kaneltoner – vit choklad & vaniljmousse – minibiskvier – choklad: 155 kr
  • Chokladbrownie med färskostswirl – mjölkchokladmousse – hallon: 125 kr

Catering – Veganskt:

  • Citronpärlor – syrad fänkål & rödlök – dill & gräslöksemulsion – rotsakschips
  • Peetgårdens salviadoftande skogssvampbiff – kantarellsås – pommes Anna – eldade morötter – grönkålschips
  • Hjortronsoppa – vaniljkokosgrädde – rostade ekologiska mandlar
Boka

VÅRT LÖFTE – VÅR MATFILOSOFI

Vi tror på att följa säsongerna, att använda lokalproducerade råvaror så långt det går och att förena traditionell matlagning med en modern tvist. Att vara självförsörjande i lokalsamhället är en vision vi håller fast vid, och där vi ser en möjlighet att påverka utvecklingen i en positiv riktning. Från att handla från lokala bönder till att experimentera med egen matproduktion i närområdet i Boden med omnejd.

För varje bokning anpassar vi maten efter era önskemål. Vare sig det är frukost, lunch, fika eller middag vill vi leverera något unikt och genuint. Vi har två kockar som jobbar efter vår matfilosofi.

Läs om våra matupplevelser >>

Läs mer
Från som växer - Catering

OM FOODMAKER

Med bas i Boden erbjuder vi catering, matlådor och matupplevelser. Med två skickliga mathantverkare vid rodret lagar vi mat med omsorg efter säsong och med lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt.

OM OSS