ERBJUDANDE: SOMMARBUFFÈ

Boka vårt cateringerbjudande (maj – juni 2024). 

Sommarbuffé – 325kr / person
Dubbelmarinerad fläskfilé
Teriyakimarinerat kycklinglår
Grön potatissallad på cidervinägersenap och örter
Marinerad champinjoner
Ceasersallad på västerbottenost
Marinerade oliver & fetaost
Aioli & bearnaise
Bröd & smör

Efterrätt: Chokladbrownie med färskostswirl, vispgrädde & bärkompott

Boka

LYXCATERING

Förrätter:

  • Norrländsk varmrökt röding – dill och gräslöksemulsion – syrad fänkål & rödlök – rotsakschips – 185 kr
  • Sarek torkat renkött – salviacrème – picklad shiitake – krasse – Samisk glödkaka – 185 kr

Varmrätter:

  • Grillat norrländskt ren innanlår – palsternackspuré – eldade morötter – svartvinbärssky – salviacréme – grönkålschips – 485 kr
  • Grillad lokalproducerad oxfilé – pommes Anna – bakad tomat & lök – rödvinssås – dragonemulsion – 485 kr
  • Sotad norrländsk röding (eller veckans fångst) – vitvinssås – mandelpotatispuré med gräslök & Västerbottensost – syrade grönsaker – 395-485 kr

Efterrätter

  • Hjortronsoppa med kaneltoner – vit choklad & vaniljmousse – minibiskvier – choklad – 165 kr
  • Chokladbrownie med färskostswirl – mjölkchokladmousse – hallon –
    125 kr

Veganskt:

  • Citronpärlor – syrad fänkål & rödlök – dill & gräslöksemulsion – rotsakschips
  • Peetgårdens salviadoftande skogssvampbiff – kantarellsås – pommes Anna – eldade morötter – grönkålschips
  • Hjortronsoppa – vaniljkokosgrädde – rostade ekologiska mandlar

 


 

CATERINGMENYER

Specialiteter:

  • 180 g Nattbakad svensk karré – skysås – varma grönsaker – potatisgratäng –
    sallad – bröd & smör –  155 kr
  • 150g Örtbakad regnbåge från Jävre – rostade primörer – örtcremé – fänkålssallad – sallad – bröd & smör – 235 kr
  • 180g Flankstek – rödvinssky – potatisgratäng – rostade grönsaker – bearnaise  – sallad – bröd & smör – 235 kr

Förrätter:

  • Vitlöksbröd på ciabatta med gräslök, västerbottensost & aioli – 75 kr
  • Toast skagen på levainbröd – 125 kr
  • Norrländsk varmrökt röding – dill och gräslöksemulsion – syrad fänkål & rödlök – rotsakschips – 165 kr
  • Torkat renkött – salviacrème – picklad shiitake – krasse – granskottsbröd – 165 kr

Varmrätter:

  • 150 g reninnanlår – palsternackspuré – eldade morötter – svartvinbärssky – kantarellcrème – grönkålschips – 485 kr

Efterrätter:

  • Hjortronsoppa med kaneltoner – vit choklad & vaniljmousse – minibiskvier – choklad – 155 kr
  • Chokladbrownie med färskostswirl – ekologisk hallonmousse – rostad ekologisk mandel – 135 kr
Boka

CATERING TILL ALLA TILLFÄLLEN

Mat som är bra för magen, och även gör gott för jorden. Foodmaker erbjuder catering för konferens, fest och bröllop. 

Med egna mathantverkare, storkök samt ett starkt driv att göra gott för människa och jord genom mat kan vi erbjuda hållbar och nytänkande catering av absolut högsta klass som är skräddarsytt efter era behov.

Från rensouvas och rårakor med löjrom till isfiskad fjällröding och dillstuvad potatis. Vi skapar mat för både små och stora tillfällen som lämnar få oberörda.

Kontakta oss på info@foodmaker.se för att skräddarsy ett koncept för ditt event, fest eller tillställning.

Kontakta oss

VÅRT LÖFTE – VÅR MATFILOSOFI

Vi tror på att följa säsongerna, att använda lokalproducerade råvaror så långt det går och att förena traditionell matlagning med en modern tvist. Att vara självförsörjande i lokalsamhället är en vision vi håller fast vid, och där vi ser en möjlighet att påverka utvecklingen i en positiv riktning. Från att handla från lokala bönder till att experimentera med egen matproduktion i närområdet.

För varje bokning anpassar vi maten efter era önskemål. Vare sig det är frukost, lunch, fika eller middag vill vi leverera något unikt och genuint. Vi har två kockar som jobbar efter vår matfilosofi.

Läs mer

OM FOODMAKER

Med bas i Boden erbjuder vi catering, matlådor och matupplevelser. Med två skickliga mathantverkare vid rodret lagar vi mat med omsorg efter säsong och med lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt.

OM OSS