HYR EN KOCK TILL DITT EVENT

Nu kan du hyra vår skickliga kock och mathantverkare Joachim Palmgren till ditt egna event. En perfekt lösning för en kick-off, en mindre konferens eller varför inte en privat tillställning i hemmet. 

Joachim Palmgren har lång erfarenhet av att laga mat i stor variation, och följer vår matfilosofi om att skapa god mat från grunden och efter säsong.

Vi kan stå för alla råvaror eller kombinera med eget kött eller fisk som ni tillhandahåller. 

Kontakta oss för mer information och för att skräddarsy ett koncept som passar för er.

KONTAKTA OSS

LÄR KÄNNA JOACHIM PALMGREN

Med 20 års erfarenhet från restaurang hittar ni norrlands kanske mest pratglada kock på Foodmaker och Peetgården. Här lagar han mat med stor omsorg för tradition och lokala råvaror inför matgäster med stort fokus på mat, prat och allt annat som gör en glad.

”Jag älskar att ta itu med de viktigaste dagarna i människors liv och göra dem minnesvärda genom god mat och glatt bemötande.”

Bas: Luleå

Tidigare erfarenheter inkluderar: Sandhamns Världshus – Hamnkrogen Marstrand – Scandic Luleå – Nordkalotten – Pite Havsbad – Köpmannens kök – Café Mat & Prat – Varvet

Läs mer

OM FOODMAKER

Med bas i Boden erbjuder vi catering, matlådor och matupplevelser. Med två skickliga mathantverkare vid rodret lagar vi mat med omsorg efter säsong och med lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt

OM OSS