MAT SOM BERÖR.
MAT SOM FÖRÄNDRAR.

Välkommen till oss på Foodmaker. En leverantör där god mat och goda upplevelser står i centrum för allt vad vi gör.

Med bas i Boden tillagar vi mat varsamt för hand och efter säsong för att skapa smakupplevelser för catering och event, samt matlådor som kan avnjutas i det egna hemmet.

Vi tror på att följa säsongerna, att använda lokalproducerade råvaror så långt det går och att förena traditionell matlagning med en modern tvist. Att vara självförsörjande i lokalsamhället är en vision vi håller fast vid, och där vi ser en möjlighet att påverka utvecklingen i en positiv riktning. Från att handla från lokala bönder till att experimentera med egen matproduktion.

Hos oss jobbar två skickliga mathantverkare med flera års erfarenhet av att laga allt från traditionell husmanskost och norrländska klassiker till nytänkande och exotiska rätter.

Anlita oss för catering till företagsevent, bröllop eller fest. Du kan även hyra en av våra duktiga kockar till ditt event. Vi stoltserar även med att leverera veckans matlådor, av hög kvalitet till ett bra pris.

Foodmaker, Peetgården och Säsong drivs av Almost There.

KONTAKTA OSS

LÄR KÄNNA VÅRA MATHANTVERKARE

Hos oss på Foodmaker jobbar Joachim Palmgren och Filippa Kurkinen i köket – med allt från idéskapande och menyer till att välja råvaror och så klart laga mat. 

Vår kökschef Joachim Palmgren

Med 20 års erfarenhet från restaurang hittar ni norrlands kanske mest pratglada kock på Foodmaker och Peetgården. Här lagar han mat med stor omsorg för tradition och lokala råvaror inför matgäster med stort fokus på mat, prat och allt annat som gör en glad.

”Jag älskar att ta itu med de viktigaste dagarna i människors liv och göra dem minnesvärda genom god mat och glatt bemötande.”

Läs mer

OM FOODMAKER

Med bas i Boden erbjuder vi catering, matlådor och matupplevelser. Med två skickliga mathantverkare vid rodret lagar vi mat med omsorg efter säsong och med lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt

OM OSS