Dinmati Boden byter namn till Foodmaker

Nytt namn, samma kärlek för bra mat

Nu byter Dinmati boden namn till Foodmaker. En helhetsleverantör av catering, matlådor och matupplevelser. Med en stark kärlek för bra mat, som gör gott både för magen och för världen i stort. Vi strävar efter att handla lokalproducerat i så hög utsträckning som möjligt, och experimenterar även med småskalig produktion av grönt och örter. Hos oss hittar du två skickliga mathantverkare som delar vår vision om bra mat, och som lagar allt med varsam hand i våra lokaler på Smultronstigen 4B i Boden.

Vi fortsätter att erbjuda matlådor med nya spännande menyer varje vecka. Samtidigt gör vi en ännu större satsning på catering för både små och stora tillfällen.

En nyhet är att du nu kan hyra vår kock Joachim Palmgren till ditt egna event eller hem för fest med vänner eller familj. Samtidigt gör vi en ökad satsning på att erbjuda helhetslösningar och upplevelser i form av matfestivaler, föreläsningar och andra event under året.

Vi tror på att följa säsongerna, att använda lokalproducerade råvaror så långt det går och att förena traditionell matlagning med en modern tvist. Att vara självförsörjande i lokalsamhället är en vision vi håller fast vid, och där vi ser en möjlighet att påverka utvecklingen i en positiv riktning. Från att handla från lokala bönder till att experimentera med egen matproduktion.

Välkommen att höra av dig – för frågor om catering, matevent eller för att beställa hem våra matlådor.